Inför CTS South Devon gear talk!

På lördag 9 februari (inte 8e som nått pucko säger i filmen) är det dags för England och 45K kustlöpning. Tror aldrig jag varit nojjigare kring ett lopp än nu. I och för sig kan det bero på min nästan obefintliga träning, vädret ”over there” och medföljande prylproblem.. Nu hinner jag säker ändra mig igen men så här tänkte jag 6e februari..

Ja, ja, jag vet att filmen är lite väl lång men det är 45K i skitväder också…

8 tankar om “Inför CTS South Devon gear talk!

 1. Prylar är kul!!
  Hoppas det går bra för dig och att det inte blir för jävligt.
  För att fortsätta Englandstemat ”Who dare wins” och den förberedde överlever!
  🙂

 2. Kan ni inte bli först i Sverige med lite Ultimate Direction gear i butiken? Jag har letat som fan men inte hittat något. Lycka till med maran!

  • Jag har funderat fram och tillbaka kring Ultimate Direction länge. Hade tankar kring Wasp o Highline för nått år sedan. Sen när signature series kom blev jag ännu mer sugen. Men sen så struntade jag i det eftersom jag personligen helt enkelt inte gillar att springa med så mycket vikt mot bröstet.. Jag föredrar vatten på ryggen. Då täcker Ultraspire upp mer än väl. Dessutom måste alla veta att de priser Niklas på Trailstore ville ge var ordentliga glädjepriser. Ultimate Direction blir för tillfället rejält dyra om jag tar hem dem till Sverige.

 3. Hej Jens!
  Hur gick det i Devon? Väntar spänt på en full race report. Hoppas allt gick bra och inte alltför dåligt väder. Det har inte kommit upp några resultat på hemsidan ännu.

  mvh Peppe

  • Hallå Peppe! Det gick så där i South Devon för att vara allvarlig.. Banan var sjukt mycket hårdare äv vad jag trodde, de utlovade ca: 1000 höjdmeterna visade sig men ny bansträckning vara ca: 1470 och längden slutade på 47K. För lite träning samt känningar av löparknä gjorde det riktigt tufft, men det blev ingen DNF. Jag kämpade mig runt. Vädret var helt OK på kanske 8-10 grader och uppehåll. Miljön var fantastisk! Jag håller på att snickra på en video + RR som borde komma upp snart! //Jens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s