Ultraspire Spry, det enda jag behöver

ultraspire.spry.1Att jag gillar Ultraspire är ingen hemlighet. Det gör andra också. Faktum är att Surge är en av mina absolut mest sålda produkter i butiken. Ultraspire SPRY är dock ännu mindre, ännu mer slimmad och ännu lättare. I vår har Ultraspire tänkt om och levererar SPRY med en 1L vätskeblåsa från Hydrapak. Jag har dock gått händelserna i förväg och skaffat mig en sådan blåsa!

ultraspire.spry.2Vad vill jag då ha med mig på mina längre turer? Jo vatten är ju A och O så Hydrapaks Reversible Elite Reservoir på 1 L ska i. Vindjacka bör alltid följa med. Jag kör med The OMMs Sonic Smock, en 60 gram lätt vindanorak med allt jag behöver. Mössa och vantar från Ashmei brukar också följa med så länge kylan finns kvar. Mobil och gels ska också med. SaltCaps har jag i väskans Magnon pocket. Allt ska i väskan!

ultraspire.spry.3Färdigpackad ser då väskan ut så här. Smidigare lösning för långlöpning får man leta länge efter.. I den vänstra dragkedjsfickan fick mobilen, plånka och mössa plats. I själva ryggsäcken stoppade jag blåsan. Egentligen går det att få i lite mer där ex vindjacka eller extra tröja men det behövs så sällan. I meshfickan stoppade jag vindjacka och vantar.

ultraspire.spry.5Så här stilig blev jag när jag väl fick på mig min nypackade SPRY. Faktum är att den sitter riktigt skönt med denna packning i. Allt är enkelt att komma åt under löpning och justeringarna är fullt tillräckliga även om de inte är lika omfattande som hos storebror Surge. Om någon undrar vad det är för stilig tröja som är på modellen så kan jag berätta att det är Ashmeis kortärmade merino/carbon som är ett riktigt lyxigt litet plagg!

ultraspire.spry.4Baksidan blev inge sämre heller. Blåsan ligger bra på plats i SPRYs utrymme. Kanske inte så konstigt eftersom Ultraspire nu bestämt sig leverera SPRY med en blåsa baserad på just denna.. Jag är personligen MYCKET förtjust i denna lösning och kommer förmodligen springa mycket med denna set-up i vår/sommar. Med tanke på prisläget på denna modell av SPRY så tycker jag detta är en fantastiskt prisvärd lösning för riktigt minimalistisk ryggsäckslöpning!

6 tankar om “Ultraspire Spry, det enda jag behöver

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s