AXA Fjällmaraton 2012

Det har varit tyst på swedentrails ett tag. Anledningen är att jag varit fokuserad på andra saker ett tag. Men jag har i alla fall hunnit med att göra min maratondebut. Det blev AXA Fjällmaraton! Jag kommer skriva ihop en liten berättelse om min upplevelse av loppet. Tills dess får ni ge er till tåls med min lilla filmsnutt.

8 tankar om “AXA Fjällmaraton 2012

  1. Härlig film!
    Jag kom i mål precis före dig (85:e plats) så jag kan verkligen relatera 🙂
    Hoppas du tyckte det var minst lika kul som jag.

  2. Jag tycker det var riktigt kul Rodolfo! Trodde jag drog ifrån dig vid väggen upp mot Ottfjäll. Blev bra förvånad när du rullade om i hög fart på grusvägen. Måste ha känts hyfsat genom dina X-talon 212s.. Starkt jobbat!!

  3. Tack! Bra jobbat du med! Du såg grymt stark ut uppför väggen. Skorna kändes bra. Skulle dock önska att de var lite bredare i framfoten. Har du några tips?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s