UppladdningStockholm Trail

20130629-234145.jpg
Ja, i morgon är det dags för 21K Stockholmsterräng. Starten går vid Globen, hur tufft kan det vara? Kom på plats i Tallkrogen ca: 21:00 o cyklade upp till Globen. Där var det fullt pådrag då räcergänget på räcercyklar fortfarande höll på gå i mål. På plats fanns också lite orienteringsfolk so gärna berättade mer om morgondagen. Meningar som ”det är backigare än folk tror” hördes rätt konstant.

Nu sitter jag i lånad villa i Tallkrogen, dricker en Beeryana Summer Edition från Brutal Brewing, kollar på Moonshiners på Discovery och begrundar orienterarnas ord. Orienterare har jag respekt för, de brukar veta vad de talar om. Kommer nog bli skoj i morgon..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s