STT Kolmården

Ja, nu har Salomon Trail Tour dragit igång. Första loppet som ligger i närheten (och dessutom inte är fullbokat)  är  Kolmården. Det är lördag 25 maj som gäller. Distanserna är 21K, 11K och 5K. Dessutom har man lagt till en bana på 2,5K som alla upp till 12 år får vara med och springa! BRA Salomon!

Min vår har kantats av skador och sjukdom. På något sätt lyckas jag inte riktigt få till det. Förhoppningsvis står jag dock på startlinjen lördag morgon och ger mig i väg på 21K. Salomon lovar att stor vikt ligger på upplevelse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s