Ashmei Compression Sock

ashmeicompression.sockJag gillar bra saker. Jag gillar snygga saker. Jag gillar egna saker. Ashmei gör precis detta. Nu har de gjort en kompressionsstrumpa i som de skriver Merino Wool + Activated Carbon.Strumpan kallar de Ashmei Compression Sock Samtidigt som de har en förkärlek för komplicerade namn på sina produkter så har de också en förkärlek för enkel funktion. 49% Merino, 29% Carbon, Polyamid 9%, Elastane 7% och Lycra 6% ger denna strumpa egenskaper utöver andra strumpor. Kompressionen ger musklerna i ditt underben stöd och underlättar blodflöde. Detta leder till piggare, bättre presterande muskler som behöver mindre tid för återhämtning. Materialet i strumpan lägger till egenskaper som värmeregulering, fukttransport, passform och känsla.

Strumpan kommer nu i mitten av mars. Den kommer i både herr- och damstorlek. Jag är riktigt sugen på att testa den. Kan det vara något för butiken månne?

 

7 tankar om “Ashmei Compression Sock

 1. Riktigt snygga! Hur tjocka är de? Jag letar runt efter ett par tunna kompressionsstrumpor för att springa med i sahara (marathon de sables). Vad skulle priset bli om du började sälja dem?

 2. Är de som ashmeis trail strumpor kommer de vara väldigt varma!
  Trail strumporna är farligt sköna, men ibland lite väl varma, vet du ifall road running socks är tunnar jens?

  Sen ser det ut som om det är väldigt lite elastan för ett par comp strumpor.

  Men det är underbart att du har Ashmei i ditt sortiment Jens. Sprungit 35-40 mil i min running sweatshirt nu.
  Hade den varje dag under 8 veckor i nya Zeeland, HELT underbar tröja.
  Ganska snygg också!

  Får nog bli att testa T-shirt varianten i sommar med.

  All lycka med butiken Jens!

 3. Road strumporna är tunnare, kommer ta in dem till sommaren! Kommer mer från Ashmei om jag lyckas sälja av lite av mitt övriga lager.. Kompressionsstrumporna är gjorda så de finns i 2-3 olika kompressionsgrader per fotstorlek. Det är bara att mäta vaden o handla..!

 4. ohh, då testar jag nog ett par road strumpor när de kommer in, trailsockarna har vart riktigt bra men börjar bli lite tjocka på varma dagar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s