Tabata…

tabata2

I onsdags var jag iväg på något så ovanligt som Tabataträning. Vi samlades i City Gym Söderhamns lokaler. Vi var ett nervöst gäng skogslöpare som inte riktigt visste vad vi gett oss in på. Vår andliga vägledare Markus Dahlberg instruerade dock oss med lugna och sakliga beskrivningar om respektive övning. Dessa skulle utföras 20 sekunder x 2 med 10 sekunders vila mellan. Därefter vila 10 sekunder sedan ny övning x 2 tills det blev liksom 20 sek x 2 x 4….

tabata1

Dagen till ära DJ:ade Kennet med sin spotifylista ”Lugn Zumba” och sedan var det dags att köra igång. Totalt körde vi 30 minuter och det vore fel att säga att det var jobbigt. Det var GALET jobbigt. Nu, två dagar efter lider fortfarande min kropp.. Tack Markus för att du gett mig perspektiv på vad som är jobbigt! Nu är jag inte så orolig för CTS South Devon 45K längre..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s