Compressport!

swedentrails.compressportIdag har jag sprungit första turen med Compressports trailstrumpor och vadkompression. Tanken är att jag ska utvärdera produkterna och se om det är något för butiken.. Strumporna, Proracing socks trail, är en märklig skapelse med färgglada prickar som tydligen ska hjälpa dig med allt från blodflöde och hälseneproblematik till stötdämpning och grepp. Strumpan sitter i alla fall bekvämt och är medeltjock i materialet. R2 (Race & Recovery) är Compressports instegskompression. Materialet är tunt och sitter riktigt bra. Spontant känns de stramare dock skönare än t ex Salomons dito. Compressport finns tillgängligt i Sverige via IronViking AB!

2 tankar om “Compressport!

  1. Gött, har sprungt med dessa vadkompressioner sedan i juli och de är grymma. Lycka till och tack för bra tips. Vilken rygga skulle du tipsa om för en ultralöpare som behöver ny vätskerygga? Har haft Inov-8 typ 10 liters ett tag. Men den är bara snygg och inte så smart. God jul önskar daniel

    • Hallå Daniel! Håller med, Compressport sitter ovanligt skönt! Ang rygga så beror det ju verkligen på hur mycket volym samt hur mycket vikt di vill bära med dig. Jag tycker personligen att Ultraspire Surge räcker till nästan allt. I den går det ned ca: 4 packning + 2 liter vätska. Jag tycker ryggsäckar med västsystem är klart skönast. Men vill du bära mycket vikt är en modell med midjebälte bättre. Inov-8 kommer med lite nya ryggor till våren. En ny Race Pro 10 där du kan ha 1-2 L blåsa samt en Race Elite 8 med dubbla sidmonterade flaskor a 500 ml styck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s