New Balance MO80

Till Januari kommer New Balance med en ny och för oss i Sverige högintressant sko. New Balance MO80 bygger på lästen vi känner igen från Minimus-serien. Skon bjuder dessutom på 4mm drop och relativt mycket skydd för foten.

Sulan verkar vara av det grövre slaget. Den är märkt ”Vibram” och består av aggressivare dubbar i sticky-rubber. De ska ge bra fäste både uppför och utför. Modellen kommer i både herr (MO80) och dam (WO80) och det är tydligt att New Balance har orienteringspubliken i siktet för sin nya Minimus-sko.

 

 

8 tankar om “New Balance MO80

    • Du får vänta tills våren då jag får in Inov-8 Trailroc 150.. Annars finns ju Trailroc 235 och Bare-Grip 200 i dagsläget.. Men det är kanske New Balance du vill ha?

  1. Jag springer helst i mina New Balance minimus, men greppet i road och trail är inte så bra. Har ett par F-lite 195, men jag tycker de är för låga i hälen eller någon för jag får hälskav av dem. Eller så är det för att de har 4 mm drop som jag inte gillar dem. trailroc-235 skulle vara intressant att prova om jag får läge, men jag har aldrig sett några i butik och de är för dyra att bara chansköpa med mina blandade känslor för F-lite.

  2. F-lite 195 har 3mm drop..;) Jag har fått en känsla av att 0-drop hos NB är mer livsstil än race.. Kanske därför det bara kommer livsstilsdojjor med 0-drop från dem.. Trailroc sitter inte alls som F-lite, de är MYCET mer lik mina MT110 i passform, känsla. Dessutom har de lite högre hälkappa, tror Inov-8 lärt sig av 195an som jag iof gillar.. Inov-8 tar 0-drop på allvar..

    Det är inte många som har Trailroc 235 men jag vet att Fotkultur i Malmö snackat om dem.. http://www.fotkultur.se/herrskor/

    Lycka till med skoletandet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s