Sagbergsleden HT 2012

När hösten slagit till med full kraft ger sig Hälsinglands Multisport åter igen ut för att avverka Lingbo – Norrlandsporten. Sträckan kallas Sagbergsleden och var nån gång för flera år sedan en utmärkt vandringsled. Ett par gånger per år gör vi vårt bästa för att hålla stigarna öppna.

Vi samlas vid Kilafors station där där X-tåget avgår mot Lingbo kl 08:59. Det finns också chans att hoppa på i Holmsveden 09:12. Tåget ankommer till Lingbo ca: 09:17 och där kan man ansluta fram till 09:20 då vi startar får färd mot Norrlandsporten.

Om någon skulle vilja hänga på kan man fortfarande slänga in något i gästboken på Hälsinglands Multisports hemsida. Vi försöker självklart hjälpa till med logistik så alla deltagare kommer hem efteråt..

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s