LOKSAK aLOKSAK

En blöt telefon är en ledsen telefon. När man är ute och springer händer det dock rätt ofta att saker och ting blir lite blöta. En lösning är ju att lämna elektronikprylar hemma, men hur roligt är det? Dessutom kan det faktiskt vara riktigt farligt att ensam ge sig långt ut i skogen utan möjlighet att nå andra. Som tur är finns det massor av företag som vill hjälpa oss att hålla våra prylar torra, dock till ganska dyr kostnad. Den som googlar finner flera alternativ.

LOKSAK aLOKSAK – överprissatt fryspåse eller minimalistisk räddare i nöden?

En av företagen som vill hjälpa oss är LOKSAK. De gör en del vattentäta påsar för olika prylar. En modell är aLOKSAK. aLOKSAK ligger i det billigare gänget av vattentäta fodral. För ca: 100 bagare får man tre påsar i optimerad storlek för iPhone. Plasten är tunn, påsen väger ingenting och förslutningen är enkel. Dock lovar LOKSAK att påsen är god för en färd ned till 60 meter under vattenytan. Det är lika långt ned som en GoPro, så det borde vara bra. Dessutom går det att använda telefonen i påsen. Jag tänker i alla fall ge påsen en chans att vara en räddare i nöden. Det återstår och se om den är bättre än TOPPITS fryspåsar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s