Montane Slipstream GL Jacket

I varje löpares garderob borde det finnas en vindjacka! En vindjacka håller ute blåst och kyla samtidigt som den andas bättre än något regntätt plagg. Nu har jag fått tag i brittiska Montanes flaggskeppsjacka Slipstream GL Jacket! Detta är en jacka utan något onödigt. Den är sydd i materialet Pertex Quantum GL som väger ca: 25 gram per kvadratmeter tyg. Jackan väger 71 gram med packpåse och skrämmande 65 gram själv. Det är ingenting! Och den gör sitt jobb! Hoppas bara den håller, för den sitter bra också.

2 tankar om “Montane Slipstream GL Jacket

  1. Coolt!
    Väcker visst ha-begär.
    Medium sitter ju perfekt på dig… Får man fråga om längd och vikt?
    (Är själv 184/78… Large, kanske?)
    // Peter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s