44 kilometer i skitväder?

Lördag 5 maj har jag tänkt springa Sagberg Bush Run. Klart.se har lovat allt från minusgrader och 20mm nederbörd till halvtaskigt väder. Det kommer inte vara varmt i alla fall. Frågan är om det kommer vara mycket eller lite nederbörd. Jag har funderat lite och kommit fram till följande utrustning.

2 tankar om “44 kilometer i skitväder?

  1. bra där Jens! du klär i tröjan.
    Har nu på kvällen varit ut för att kolla vaden om den håller inför morgondagen och det ser ut att funka,det lovas ju ett lugnt tempo så det ska nog gå bra,men det där med lugnt tempo har vi ju varit med om förut,tills den där gasellen anslöt vi Alfta ösa`s klubbstuga.
    Vi ses imorgon Jens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s