LEDSMIs nya!

I fredags fick jag en mycket trevlig överraskning med posten. Martin på LEDSMI hade berättat att de hade på gång en ny lins till Artctic Light 2000 för dem som vill ha lite mer koncentrerat ljus för t ex MTB. I fredags kom den linsen. Dessutom hade de skickat med en ny huvudställning som verkligen verkar vara bra. Den nya huvudställningen är mycket lik den som kommer med Lupines Betty X Pro. Den sitter mycket bra på huvudet och går att justera som sig bör. Dessutom går lampan att rikta bättre än på den gamla stadiga ställningen och du kan därför ställa lampan mer horisontellt nu än tidigare. Linsen ska jag testa så fort jag kommer ut i MTB-spåren då jag bestämt mig för att variera min träning lite mer. Jag har tom ruskat liv i min gamla RD, så nu är jag giftig.. Huvudställningen känns som mycket lämplig nu när värmen kommer. Gamla ställningen sitter mycket bra, men den har en tendens att bli varm med varmare väder. Det enda jag önskar mig nu är ett 2-celligt batteri som går att fästa i huvudställningen. Då är Arctic Light 2000 förmodligen den bästa lampa du kan köpa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s