Marmarundan i Februari

En av de mest återkommande löparrundorna i min träning är en skogsbilväg jag kallar Marmamilen i Marmaskogen. Beroende på hur jag springer brukar rundan bli mellan 9,5-12Km. Rundan innehåller allt från asfalt till snårig stig och bjuder dessutom på en del höjdmeter. Den här rundan plogas inte vintertid, men dock finns det folk som går till sina sommarstugor vid Marmen. Jag gillar dock att springa rundan om inte snön är allt för hög.

I mitten av februari bestämde vårsolen sig för att titta fram. Jag testade mitt nya merinoställ från Icebreaker och sprang strumplöst i mina NB MT101. Vårkänslorna infann sig faktiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s