Inov-8 Mudclaw 300?

Det har länge ryktas om nya Mudclawmodeller. Skon har med sin aggresiva sula och ombonade performace fit många fans. På The Fellrunner Assosiation i UK finns en lång tråd i en tänkbar sammanslagning mellan Mudclaw 272 och 333. Bilden skvallrar om en något mer skyddad överdel. Sulan ser ut att ha minst 2 pilar, dvs 6mm drop, och dämpning. det verkar inte vara en minimalistisk skapelse. Det ryktas om att den finns med i Inov-8s Lookbook till säsongen Höst/Vinter 2012. Efter dammsugning av nätet har Swedentrails hittat bilder på vad vi tror kan vara en prototyp på skon. // Jens Ö

En tanke på “Inov-8 Mudclaw 300?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s