Dubbning med Best-Grip

Swedentrails har fått lite dubbar från BestGrip. De tillverkar skruvdobbar i hårdmetall för eftermontering i alla möjliga gummimaterial från traktorer till skor. Vi vill självklart testa hur detta fungerar med våra favoritskor.

Best-Grip har tre olika dubbar de rekommenderar för montering i skor: 3000A som är tänkt för montering i hälen. Den har en total längd på 15,1mm, mäter 7,9mm i diameter och ska sticka ut 4,4mm från sulan. 3000B som är tänkt för montering i främre sulan. Den är 11,4mm lång och 7,9mm i diameter men sticker ut 3,5mm från sulan. de har också en dubb som heter 1000. Den är 8mm lång och 6mm i diameter samt sticker ut 2,2mm från sulan. Den är egentligen tänkt för montering i cykel/mopeddäck men passar också skor där sulan ej är så tjock, eller kraftig dubb ej behövs. De säljer också dessa dubb i färdiga satser för ett par skor! Under jullovet kommer vi att testa produkterna och förhoppningsvis jämföra dem mot skor med fabriksmonterad dubb. Håll utkik!  / Jens Ö.

2 tankar om “Dubbning med Best-Grip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s