Nytt hos ICEBUG

certo.bugripJag har varit väldigt förtjust i mina Acceleritas3 denna höst. Nu ska snart höst- vintersäsongens skor fylla hyllorna. Klart vi ska kolla lite på nyheter! Icebug följer upp modellen Certo och ger den dubbar i nya Certo BUGrip! Här snackar vi grepp DeLuxe! Gummit är Rubber 9 Extreme förstärkt av Icebugs fina karbiddubbar. Droppen är 5 mm och mellansulan ska ge lite dämpning och vara lagom vridstyv. Ovandelen är inte i Mesh som på Certo och tål därför slask bättre.. Känns som om jag behöver ett par turkosa Certo!

DTSbugripDTS BUGrip är en helt ny modell. DTS står För Distant Training Shoe och kommer i tre modeller. Med eller utan Outdry-menbran samt med eller utan karbiddubb. Outdry-membranet finns så klart för de som föredrar att springa torrskodda. Vill man ha dubb får man 19 smart utplacerade dubbar. DTS är en stabil och dämpad sko. Den har 14 mm drop och är rätt ombonad. Man har dock jobbat med vikten som ligger på 285 g dam och 310 g herr.

enlightEftersom jag är som jag är kan jag inte låta bli att blicka ännu längre fram. Nu snackar vi vår/sommar 2014. Skon på bilden är Enlight RB9X! Modellen bygger på Anima men är omarbetad för en naturligare löpkänsla och har därför annorlunda passform samt nya, lättare material. Gummit i sulan är RB9X som greppar bättre än något annat just nu. Färgerna är så rätt så jag förmodligen skulle skära av mig örat för att få ett par. Riktigt snyggt jobbat Icebug! Ja ser fram emot våren..!

ArdorOLXSista modellen jag snokat fram är nya Arbor OLX. Det ser ut som om man omarbetat Pytho och gett den en ny ovandel men behållit sulan. Att den fått OLX-status borde betyda att man fått ner vikten men behållit stabiliteten från föregångarna.

Jag tycker Icebug är ett av de företag som gjort mycket rätt den sista tiden. Man planerar sitt utbud av skor och växer inte okontrollerat åt alla håll och kanter. Som sagt, bra jobbat Icebug!

 

 

 

 

En tanke på “Nytt hos ICEBUG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s