Rekning på cykel

Detta bildspel kräver JavaScript.

I söndags var jag och rekade lite vid Gullberg, Lynäs, Bergvik för att förhoppningsvis hitta lite bra vägar och stigar för backträning. Jag parkerade bilen vid Lynäs Sommarhem packade av cykeln och begav mig via grusvägen upp mot Gullberg. Ryggsäck för dagen var Ultraspire Titan, en riktigt skön rygga som packar 11L samtidigt som den sitter som en väst. Telefon och kamera kan ligga riktigt lättillgängligt i magnetförslutna fickor i fram, riktigt smart! Grusvägen var riktigt jobbig och bjöd inte på någon vila. Väl uppe pustade jag ut och började leta stigar. Den första stigen jag hittade var ett skoterspår som ledde mig ut på en myr. Eftersom jag var Fatbike-lös så höll inte myren för mina 2,4″ X-kings. Vände ut på vägen igen och tog en tidigare stig. Den visade sig vara väldigt rolig och tekniskt single-track betonad. Tyvärr var den bara ca: 1K lång men den ledde mig rakt ut på hällarna mot Bergviken och Gullbergsstugan. Väl framme kom regnet så cyklingen på hällarna blev lite orolig.. Efter några halkiga vädnor drog jag hem och utför istället. Utför grusvägen gick det riktigt fort och tanken på heldämpat låg inte allt för långt bort. Vid bilen konstaterade jag att jag verkligen måste återvända hit i löparskrud men även på cykel. Gullberg verkar roligt.

2 tankar om “Rekning på cykel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s