Smygöppning – Swedentrails – store

Detta bildspel kräver JavaScript.

Som en del uppmärksamma kanske redan sett så har det tillkommit en flik på Swedentrails, butiken. Faktum är att vi länge funderat kring varför det fattas så mycket av de bästa löparprylarna här i Sverige. Tillsammans med distributörer växte sakta en tanke kring en e-handel fram. Inte en E-handel som alla andra. Ambitionen är att erbjuda riktigt bra produkter som du inte hittar hos de stora handlarna. I väntan på officiell start till våren 2013 smygöppnar vi butiken via bloggen och adressen www.swedentrails.tictail.com. Först ut är Ultraspire!, 2012 års mest omtalade märke för vätskesystem. Nu gör Swedentrails ett försök att fylla ett tomrum!

4 tankar om “Smygöppning – Swedentrails – store

  1. Som många säger har Ultraspire klivit in och visat var skåpet ska stå. Prylarna är helt enkelt ett par generationer före en hel del andra liknande produkter. Själv vill jag slå ett slag för midjeväskorna som sitter riktigt bra och dessutom är väldigt enkla att hålla rena jämfört med vätskeblåsor. Kommer iof att tala om detta i några nya youtube-klipp som snart är på väg!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s