familjen

Jens Öst.

Terränglöpare som gillar småstigar och obanat. Förflutet som långrörsåkare i Hagaströms SK. Springer gärna mellan 10-20Km per pass. Prylnörd med stort intresse för skor, kläder och kameror. Styrelsemedlem i Hälsinglands Multisport. Bor och springer oftast i Marmaskogen, Hälsingland. Första mjölksyran kom dock på isen i Hagaström, Gävle.

 

 

 

 

 

Jonas Bohlin

Ultralöpare med outtröttliga ben. Springer gärna med fem tår på varje sko och har på detta sätt vunnit mix-klassen i AXA Fjällmaraton och kört några ultror som Lidingö Ultra 50K och Ursvik ultra75K. Jonas bor i Stockholm men har lärt sig gå och springa i den skånska mylla.

 

 

 

 

 

 

Anna-Lisa Persson

Långdistans/ultralöperska som alltid har gasen i botten. Vad sägs om 12:a i Tjurruset 2011 eller 3:a på Lidingö Ultra 50K 2012. Funderar för tillfället på Swiss Alpine. Bor och jobbar som dockmakerska i huvudstaden, men har sina rötter på stigarna kring Mickelberget, Hälsingland.

Annonser

4 tankar om “familjen

  1. Aha, jag trodde det var Skidtjärn norr om Rengsjö på kartan (bakgrundsbilden). Tyckte jag kände igen tallhedsterrängen.

    • Du har rätt om kartan. Skidtjärn finns ju både i Rengsjö och mellan Bergvik ooch Skog. Kartan i bakgrunden är på Rengsjö, Mickelberget ligger dock närmare den andra Skidtjärn..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s